Teknovation Logo
robot

 
  • Kalibreringsprodukterne kan med fordel benyttes til robotfræseapplikationer i kombination med Renishaws TS27R Toolsetter, fremhæves det.

24. maj 2023, kl. 14:58 

Lancerer innovativ produktlinje til robotkalibrering

Britiske Renishaw har netop løftet sløret for en nyudviklet produktlinje, der er specielt designet til at løse grundlæggende udfordringer inden for industriautomationsmarkedet.


Med udgangspunkt i virksomhedens eksisterende ekspertise og teknologier til industrielle metrologiapplikationer sigter Renishaw med den netop lancerede RCS-produktlinje på at optimere processen med idriftsættelse og servicering af industrielle automationsteknologier.

Produktlinjen er således udviklet med henblik på at løse nogle grundlæggende udfordringer inden for den globale automationsindustri, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt er fokus på at løse typiske problemer forbundet med manuel opsætning, kalibrering og vedligeholdelse af robotter med henblik på at opnå højere operationel nøjagtighed og repeterbarhed.

Serien omfatter i alt tre ball-bar- og probe produkter, døbt RCS L-90, RCS T-90 og RCS P-serien, der alle understøttes af en dedikeret softwarepakke.

RCS-produkterne bliver offentligt tilgængelige og demonstreres for første gang ved Automate 2023 i Detroit den 22. maj med en efterfølgende lancering på det europæiske marked ved Automatica 2023-messen i München den 27. juni, fremhæver Renishaw.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik