Teknovation Logo
robot

 
  • GF Machining Solutions garanterer overholdelse af sikkerhedsregler og materialebehandlingsforskrifter gennem hele processen. Kunder behøver ikke at bekymre sig om spørgsmål relateret til maskinernes udløb, såsom certificeringer, logistik og drift, fremhæves det.

23. maj 2023, kl. 16:46 

GF Machining Solutions vil modtage udtjente gnistemasiner

GF Machining Solutions har startet et genbrugsprogram for udtjente gnistemaskiner, der i første omgang vil dække landene Italien, Schweiz og Østrig.


Med et genbrugsprogram for gnistemaskiner, som er over 20 år gamle, ønsker GF Machining Solutions nu at sikre sikker genanvendelse af materialer og elektronik med videre i den kontinuerligt voksende maskinpark.

Ifølge maskinproducenten, består en gnistemaskine i gennemsnit af 400 kilogram, kg, kobber, 170 kg kulstofstål, 1.400 kg støbejern, 1.100 kg lavkvalitetsstål, 430 kg rustfrit stål, 50 kg polyurethan, 200 kg elektronikdele og 130 kg af motordele.

Herudaf kan omkring 90 procent genbruges, hvoraf et begrænset antal komponenter kan renoveres og andre sendes til materialegenbrug. Af de få, der ikke kan genvindes, bortskaffes de på sikker vis, fremhæves det.

De kunder, der benytter sig af tilbuddet, vil modtage et certifikat for hver maskine, der tages tilbage, baseret på det undgåede spild, bevarede ressourcer og den sparede CO2-udledning, konstateres det.

I Danmark forhandles GF Machining Solutions-maskiner af Masentia A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik