Teknovation Logo
robot

 
  • Industriteknikerlærling Janus Langgaard Nielsen, Dansk Maskinindustri, skal nu på tre ugers ophold hos tyske Diatest i Darmstadt.

19. maj 2023, kl. 14:02 

Janus Langgaard Nielsen fra Dansk Maskinindustri på Diatest-ophold

Den 10. juni tager industriteknikerlærling Janus Langgaard Nielsen, Dansk Maskinindustri A/S, afsted til Darmstadt på et tre ugers opholdt hos den tyske virksomhed Diatest.


Det er muligt at tage til udlandet som en del af sin erhvervsuddannelse. Og det er lige præcis den mulighed, som 21-årige Janus Langgaard Nielsen har grebet.

Til daglig er Janus Langgaard Nielsen industriteknikerlærling hos Dansk Maskinindustri, men fra 10. juni, og tre uger frem, så rejser han til byen Darmstadt, lidt uden for Frankfurt, hvor han skal i oplæring på virksomheden Diatest Hermann Költgen GmbH.

Han bliver en af de allerførste lærlinge, der bliver udstationeret gennem en særlig indsats med at fremme udlandsophold på erhvervsuddannelserne. Opholdet i Tyskland er tilrettelagt af Industriens Uddannelsers internationale konsulent Pia Lauridsen i samarbejde med Handwerkskammer Frankfurt-Rhein-Main.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik