Teknovation Logo
robot

 
  • Den hidtidige ejer Paw Nedergaard, der nu er færdig med at holde de tidligere fejedrenge, og nu ejere, Søren Zylauv og Carsten Wittendorff i ørerne, ses her sammen med Helene Nedergaard.

15. maj 2023, kl. 08:42 

PAW overtaget af Søren Zylauv og Carsten Wittendorff

Værktøjsfabrikken PAW er pr. maj overtaget af de tidligere fejedrenge Søren Zylauv og Carsten Wittendorff, som har købt af stifterne, og de hidtidige ejere, Helene og Paw Nedergaard, der har drevet virksomheden i 36 år, og nu har valgt at gå på pension.


Pr. maj er det Søren Zylauv og Carsten Wittendorff, der formelt har ejerskabet over Værkstøjsfabrikken PAW i Holsted, da de hidtidige ejere, Helene og Paw Nedergaard, der har drevet virksomheden i 36 år, er gået på pension.

”Det er jo nogle knægte, som jeg har kendt siden de var 14 år. Så jeg har på en måde selv opdraget dem, og jeg er helt tryg ved at overdrage mit livsværk til dem”, siger Paw Nedergaard, som nu i stedet vil nyde sit otium i sommerhuset samt interessen for travheste.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Søren Zylauv har været væk fra PAW i 10 år, og kommer tilbage med erfaring fra direktørposter i LEGO og Primo. Han bliver den primære ejer med 90 procent, mens Carsten Wittendorff ejer 10 procent. Carsten Wittendorff har været i PAW siden han blev udlært, og kan i år fejre 25 års jubilæum:

”Vi kender hinanden godt, og har tidligere været på ferier sammen. Vi ved, at vi fungerer godt som makkerpar, og har respekt for hinandens fagligheder, og det er også årsagen til, at jeg tør kaste mig ud i det,” fortæller Søren Zylauv om beslutningen.

For kunderne får det derfor reelt ingen betydning, at det juridiske ejerskab er skiftet. Værktøjsfabrikken bliver i de samme lokaler, og Carsten Wittendorff, som har været fast kundekontakt fortsætter som hidtil. Dog får de to også følgeskab af Sørens kone, Linette, som skal stå for regnskab og marketing.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik