Teknovation Logo
robot

 
  • Coromants seneste innovation inden for Y-akse-drejning er tilføjelsen af en CoroTurn Prime-variant.

Teknovation nr. 6/2023

Innovativ CoroTurn Prime-variant

Som et supplement til Y-akse-drejning har Coromant aktuelt udviklet en CoroTurn Prime-variant, der fremhæves til aksler, flanger og emner med frigang.


CoroPlex YT Twin-værktøjsløsningen fra Sandvik Coromant er en variant til CoroTurn Prime, som producenten fremhæver til brug ved fremstilling af aksler, flanger og emner med frigang.

Varianten øger produktiviteten ved bearbejdning med en indgrebsvinkel på mellem 60 og 90 grader, påpeger manden bag Y-akse-drejning, overingeniør Per-Anders Stjernstedt, der arbejder ved hovedsædet i svenske Sandviken.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Jeg er så heldig, at Coromant giver mig frihed til at eksperimentere, og jeg lærer, mens jeg arbejder. Når man er ingeniør, skal man ikke kun have den nødvendige tekniske viden for at udvikle nye produkter. Man skal samtidig tænke kreativt, være problemknuser og ikke være bange for at udfordre status quo," lyder det fra Per-Anders Stjernstedt, som om udviklingen af CoroTurn Prime, der blev lanceret tilbage i 2017 fatslår:

"Uanset hvem der sagde, at "genialitet er 1 procent inspiration og 99 procent hårdt arbejde", så er det helt rigtigt. Det er afgørende at have de tekniske færdigheder og evnen til at udvikle nye løsninger, men, der ligger hård arbejde bag mange opfindelser," fastslår Per-Anders Stjernstedt, som sammen med hans team aktuelt er kommet frem med Y-akse-dreje-varianten; CoroPlex YT Twin.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik