Teknovation Logo
robot

 
  • Åbningstaler, CEO Carsten Wengel (t.v.), KP Components, i dialog med Masentia-direktør Flemming Hjort, under en rundgang på førstedagen af VTM Summit 2023. Til højre (med ryggen til) er det CEO Henrik Schurmann, Kyocera Unimerco.

2. maj 2023, kl. 08:04 

Godt 70 snurrende CNC-maskiner over fire dage

Årets 116 udstillere på sidste uges metalbearbejdningsmesse havde virkelig gjort meget ud af det. Ud over imponerende stande, så var der demoer løbende over de fire dage, med mere end 70 CNC-maskiner tilsluttet.


Sidste uges VTM Summit 2023 i Odense blev besøgt af 5.549 fagfolk, som blev introduceret for godt 70 kørende CNC-maskiner over de fire dage i Odense.

"VTM Summit har været rigtig vellykket. Udstillerne har ydet en fantastisk opbakning og det har været en fornøjelse at gå rundt i hallerne og høre den velkendte summen af kørende maskiner og observere de mange samtaler mellem udstillere og besøgende. Det har været tydeligt at mærke, at det fysiske møde kan noget særligt, og at det er helt unikt, at vi kan mønstre en fagmesse som VTM Summit i Danmark, så der var rigtig meget for de besøgende at komme efter," siger Krista Kristensen, projektleder for VTM Summit 2023.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra udstillerne, som synes, at det har været nogle relevante og interessante besøgende, der har været forbi standene de sidste fire dage. For mig personligt har det været fantastisk at gå igennem messehallerne og igen mærke den gode stemning, der altid har karakteriseret VTM-messen. Mest af alt glæder det mig, at vi har fået så mange positive tilbagemeldinger. Det er jo i sidste ende det, der betyder noget," siger Krista Kristensen, og fortsætter:

"Vi skal selvfølgelig have evalueret årets messe med det faglige udvalg bag messen, udstillerne, de besøgende og os arrangører, men vi arbejder helt klart efter at afholde endnu en VTM-messe i 2026. Det kan vi jo tydeligt mærke, at branchen ønsker og bakker op om. Det er glædeligt," fastslår Krista Kristensen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik