Teknovation Logo
robot

 
  • På 88 spændende sider er der artikler om aktuelle CNC-maskinleverancer inden for både pladebearbejdning og spåntagende metalbearbejdning såvel som opvarmning til de kommende messer VTM Summit 2023, Control 2023 og Hannover Messe 2023 med meget mere.

24. marts 2023, kl. 12:22 

Den kommende uges avis er nu online

teknovationNr. 4 - 2023   Vivo Production er blot en af branchens mange virksomheder, der p.t. ser frem til at komme på VTM-messe, der holdes 25. til 28. april i Odense, hvor det seneste til både pladebearbejdning og spåntagende metalbearbejdning er i fokus. Inden er der også Hannover Messe 2023 og efter Control 2023, som også begge omtales i næste uges 88 sider store avis, der allerede nu kan ses i online-version.


Er man interesseret i transmissionsteknik og tilhørende automation, som udstilles på Hannover Messe 2023, den 17. til 21. april, eller har lyst til at vide mere om pladebearbejdning og spåntagende metalbearbejdning, og området store branchemesse; VTM Summit 2023, der holdes 25. til 28. april i Odense, eller man primært har interesse i den metrologiske verden, som også har et stort afsnit på VTM-messen samt siden, i dagene 9. til 12. maj, samles om Control 2023 i Stuttgart, så er der 88 spændende sider Teknovation på vej - omdelingen starter på mandag morgen.

Straks avisen er kommet fra trykkeriet, og avisen til modtagerne er afleveret til vores distributører er der traditionen tro også åbnet for online-versionen af næste uges avis; nummer 4/2023.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derfor kan man allerede nu læse store foromtaler af de tre målrettede messer, og herunder også om aktuelle CNC-maskinleverancer hos Sava Maskinfabrik, der har investeret i en Zeiss Duramaxx Shop Floor-koordinatmålemaskine, en Amada-stanselinje, der p.t. indkøres hos ShopFlex i Svendborg, ligeledes fynske Alusteels netop leverede Trumpf-laserskæremaskine, eller Herlev-virksomhedens Veta Metals fiberlaserskæremaskine fra Bodor såvel som Lachenmeier Mpnsuns aktuelt installerede LVD-fiberlaserskæreanlæg i det sønderjyske inden for pladebeabejdning.

Der er desuden 42 specialsider om spåntagende metalberarbejdning, hvor det denne gang blandt andet gælder Vivo Productions forberedelser til at besøge VTM Summit 2023, og se hvad der skal skabe yderligere fremgang for virksomheden og tilsvarende forberedelser hos Randers Gears. Hos Fagerlunds Værktøjs- & Metvarefabrik er netop installeret en DN Solutions-maskine, der skal sikre virksomhedens 24/7-produktion, mens Fasterholt Maskinfabrik har valgt at bestille sin første CNC-drejebænk, en CMZ, en Okuma Multus mere er kommet på plads, og skal installeres 1. april ved Welltec ligesom HMA i Odense har fået deres seneste DN Solutions-drejebænk i gang og Nislev Maskinfabrik har fået deres Goodway-drejecenter inden for dørene i Otterup mens den første af yderligere tre Star-langdrejere netop er landet i Ølgod hos LPM Production.

Se alle artiklerne i onlineversionen af Teknovation 4/2023 ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik