Teknovation Logo
robot

 
  • Der demonstreres løbende fuld fem-akset simultan-bearbejdning hos Masentia på VTM Summit 2023, blandt andet på en Matsuura MX-330.

24. marts 2023, kl. 08:56 

Fem-akset hos Masentia i Odense

Metalbranchens beslutningstagere såvel som øvrige interessenter vil hos Masentia A/S finde det seneste af det seneste, når der 25. til 28. april er samling om årets messe i Odense Congress Center. Blandt andet vises fuld fem-akset bearbejdning på maskiner fra japanske Matsuura og Brother såvel som fra schweiziske Mikron.


På Masentia-standen demonstreres både Multitasking CNC-metalbearbejdning, langdrejning, slibning og gnistbearbejdning samt naturligvis også fræsning fra dels japanske Matsuura, dels schweiziske Mikron.

Og i år er det den fem-aksede fræsning, der stilles skarpt på. Blandt andet ved et Matsuura MX-330-fræsecenter, der er en kostbesparende og effektiv fem-akset bearbejdningsmaskine, og samtidig en af Matsuuras bedst sælgende maskiner, fremhæves det forud for VTM Summit 2023-mesen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Matsuura er kendt for deres håndbyggede maskiner med egne spindler og præcision, så de kan præsetere år efter år. Og der står også allerede over 300 solgte Matsuura-maskiner i Danmark. Maskinen MX-330 tilbyder fuld fem-akset produktion med en stor værktøjskapacitet, understreges det.

Der vil også være fem-akset bearbejdning ved et af GF Machines Mikron-fræsecenter, model Mill E700U med paletteveksler, såvel som der på standen vises et Brother Speedio M200X3.

Og har man endnu ikke været kunde hos Masentia, har man mulighed for at vinde en maskine i seks måneder, hvis man møder op på standen, og lægge sit kort i bowlen for at deltage i konkurrencen ligesom alle vil blive inviteret på messens (måske) bedste kop kaffe på standen, hvor Masentia har sikret sig sin vanlige baristos tilstedeværelse ved Fogarolli-kaffemaskinen, understreges det.

Ud over demoer, kaffe og den spændende konkurrence vil der også være rig lejlighed til at drøfte de individuelt bedste bearbejdningsmuligheder med salgsteamet alle fire dage, fastslår Masentia-CEO Flemming Hjort i invitationen til at besøge standen.

Han understreger samtidig, at især lærlinge på industritekniker- og værktøjsmageruddannelserne er varmt velkomne, og skal inspireres på standen såvel som på hele messen. Således tager han selv del i uddannelsesdagen på messens første dag med indlæg og opfordrer alle med teknisk interesse til at drage mod Odense, den 25. til 28. april, hvor Masentia i hvert fald gør sit til at vise morgendagens muligheder i en helt igennem attraktiv metalberbejdningsbranche.

Se mere om VTM Summit 2023 og gratis adgang til messen ved at klikke her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik