Teknovation Logo
robot

 
  • Seco Tools danske direktør Henrik Mathiasen har støttet op om VTM-messen siden opstarten, og ser frem til at inspirere de besøgende i dagenge 25. til 28. april.

8. marts 2023, kl. 15:28 

Seco støtter op om Odense-messe

Seco Tools A/S byder også i år de besøgende helt tæt på de seneste produkter inden for skærende værktøj, den 25. til 28. april i Odense. Hele salgsteamet, anført af direktør Henrik Mathiasen, tager imod og fortæller om hvordan man kan hjælpe med at optimere brugernes produktion.


”Som en af de store udbydere inden for skærende værktøj er det naturligt for os, at vi støtter op om VTM Summit. Det er messen, hvor metalindustrien hvert tredje år mødes for at drøfte og forme fremtiden inden for moderne metalbearbejdning”, fortæller direktør Henrik Mathiasen, Seco Tools, og medlem af messens faglige udvalg.

”Vi var også med på de hidtidige VTM-messer, men vi har faktisk endnu større forventninger til VTM Summit 2023, fordi branchen på grund af Covid-19-pandemien reelt ikke har været samlet siden 2017, så vi glæder os virkelig til at møde både eksisterende og nye potentielle kundersamt samarbejdspartnere igen. Sammen kan vi spille hinanden bedre,” siger Henrik Mathiasen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Seco Tools er mest kendt for skærende værktøj til metalbearbejdning, men løsningerne omfatter også blandt andet Evoset CNC Toolsetter og de populære fuldautomatiske lagerskabe, der kan spare virksomhederne for både tid, besvær – og penge, understreger Seco Tools.

De seneste år er der også mange, der har fået glæde af virksomhedens tilbud om hjælp med produktionsoptimering. På messen vil der derfor også i år være Seco-eksperter, som løbende præsenterer en række af de seneste tiltag inden for Seco Consultancy og IOT-løsninger. Blandt andet Machine Monitoring, hvor man ved hjælp af maskindata kan finde og afhjælpe flaskehalse i produktionen.

Se mere om VTM Summit 2023 og gratis adgang til messen ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik