Teknovation Logo
robot

 
  • Fra venstre er det konferenceched Lone Palm, Odense Congress Center, direktør Jens Nissen, NJ Gruppen, hotelchef Tina Van der Zee, Hotel Odense, teknisk direktør Jørn Albertsen, NJ Gruppen, og direktør Enrico Augustinus, Odense Sport & Event, som nu har taget første spadestik til hoteludvidelsen ved Odense Congress Center.

8. februar 2023, kl. 08:14 

Første spadestik til Odenses største hotel er taget

Ved Odense Congress Center udvides hotelfaciliteterne, og i 2024 står Odenses største hotel ved messecentret.


Odenses potentiale som én af landets mest attraktive samarbejdspartnere på store events udfordres af for få hotelværelser. Det har Odense Sport & Event, ejerne bag blandt andet Odense Congress Center og Hotel Odeon, nu et stort skridt mod at rette op på med opførelsen af yderligere 195 hotelværelser.

"Det er en stor dag for os og for erhvervsturismen i Odense," fortæller administrerende direktør i Odense Sport & Event Enrico Augustinus, forud for at han medvirkede til at tage første spadestik på byggepladsen med udsigt til Odense Congress Center.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi er meget glade og stolte over at have vundet kontrakten på det nye hotel. Selvom vi laver projekter over hele landet, er det noget helt specielt at bygge i ens egen by, og der var da også stor begejstring blandt vores medarbejdere, da vi kunne offentliggøre det. Alle glæder sig meget til at være en del af udvidelsen omkring Odense Congress Center," siger teknisk direktør Jørn Albertsen, NJ Gruppen.

Efter udbygningen bliver Hotel Odense, der er navnet på Odense Congress Centers nuværende hotel, byens største – en status det overtager fra søsterhotellet, Hotel Odeon, i byens centrum.

Så selv om arbejdet på hoteludvidelsen nu er begyndt, holder Odense Sport & Event fortsat alle døre åbne, herunder også messecentret, der 25. til 28. april huser VTM Summit 2023.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik