Teknovation Logo
robot

 
  • Tirsdag formiddag var et stort udsnit af de kommende udstillere samlet til Kick Off forud for VTM Summit 2023, der holdes 25. til 28. april, ligeledes i Odense Congress Center.

7. februar 2023, kl. 14:56 

Flot udstiller-Kick Off i Odense

Repræsentanter fra cirka 80 procent af de 109 tilmeldte udstillere til det kommende branchetræf i Odense, den 25. til 28. april, var tirsdag samlet til udstiller-Kick Off.


Om 11 uger holdes Danmarks førende metalbearbejdningsmesse, VTM Summit 2023. Foreløbig 109 udstillere har sikret sig stand i de to spækkede hovedhaller i Odense Congress Center, og det er blevet tid at igangsætte de mere praktiske forberedelser.

Det markeredes med Kick Off tirsdag, hvor repræsentanter for cirka 80 procent af udstillerne var samlet, og fik introduktion til den særlige elektroniske udstillerhåndbog, hvor der er løbende deadlines for bestilling af diverse ydelser til messedeltagelsen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over gennemgangen bød programmet også på rundvisning i faciliteterne samt et spændende indlæg om messedeltagelsen ved Jakob Dyrbye, Faust Dyrbye, som causerede over veje til at opnå messesucces og en stribe af de faldgruber, som man kan falde i, så udbyttet bliver mindre godt.

Den gode stemning mellem udstillerne blev også udnyttet til at netværke og erfaringsudveksle mellem de fremmødte, som i godt humør nu ser frem til at det for alvor går løs, den 25. til 28. april.

Se meget mere om VTM Summit 2023 og besøgerregistrering på messens hjemmeside ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik