Teknovation Logo
robot

 
  • Grundfos-lærling og elev ved Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier Kasper Bergmann fik lørdag overrakt den - iøvrigt af Grundfoslærlingene selv særligt fremstillede - medalje som vinder af industriteknikkonkurrencen.

5. februar 2023, kl. 09:55 

Kasper Bergmann Mortensen vandt DM for industriteknikerlærlinge

Grundfoslærling og elev ved Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, Kasper Bergmann Mortensen, blev lørdag kåret til Danmarkmester ved DM i Skills i industriteknik. Men konkurrencen var ekstremt tæt, fremhæves det.


Tre intense konkurrencedage i Messe C i Fredericia kulminerede lørdag ved 2023-årets DM i Skills med kåringen af Danmarksmestrene i 45 forskellige fag.

Salgskonsulent ved Seco Tools, Jesper Knudsen, var igen i år til stede på standen under industriteknikkonkurrencen som repræsentant for den svenske værktøjsproducent, der sponserede de skærende værktøjer benyttet af deltagerne. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og han fremhæver, hvorledes samtlige deltagere i år præsterede på ekstrem højt niveau. Formentilgt på det højeste nogensinde, understreger han.

Han uddyber, at emnerne havde en sværhedsgrad, der var højere end tidligere, men alligevel leverede deltagerne nogle utroligt flotte resultater.

Faktisk er der aldrig set så tæt et felt, hvor der kun var 16 point mellem nr. 1 og nr. 4. (ud af 400 point). Det var vildt, konstaterer han.

Næste gang en Skills-aktivitet løber af stablen er EuroSkills 2023 i Gdansk den 5. til 9. september, og der håber Jesper Knudsen og alle vi andre i branchen, at Danmark får mulighed for at stille med en deltager i både dreje- og fræsekonkurrencen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik