Teknovation Logo
robot

 
  • Application Engineer Henrik Hjelm Hansen hos Masentia A/S var fra morgenstunden på plads på standen i Messe C i Fredericia.

2. februar 2023, kl. 12:26 

Prøv en Matsuura ved DM i Skills

På årets værktøjsmagerstand ved det igangværende  DM i Skills 2023 i Messe C i Fredericia, demonstrerer værktøjsmagerelever fra Skive, i samarbejde med Masentia A/S, deres færdigheder på en Matsuura MX-33-maskine. Men det er også muligt for besøgende selv at prøve, fremhæves det.


På den fem-aksede Matsuura MX-330 fræsemaskine, der netop nu står udstillet ved DM i Skills i Messe C i Fredericia, er det muligt for de besøgende udefra selv at prøve og programmere fremstillingen af et Eiffeltårn, og efterfølgende får emnet med hjem.

Det fremhæver Application Engineer, Henrik Hjelm Hansen, hos Masentia, der traditionen tro som virksomhed støtter op om værktøjsmagerstanden på maskinsiden.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hvad angår de udstillede maskiner på standen, så har også Arburg Danmark taget et gedigent blikfang med i form af en Allrounder 370E fuldelektrisk sprøjtestøbemaskine.

Den kan benyttes med alle gængse typer af plastmateriale herunder til produktion med biobaseret og genanvendt plast. Og så er den udstyret med en tre-akset robot, der gør det muligt at vise mulighederne for robotstyring og automatisering frem, fremhæves det.

Fredag den 3. februar mellem klokken 15.00 og 17.00 er standarrangørene fra Plastindustrien og Værktøjsindustrien i Danmark, VID, værter for et fælles besøg, hvor interesserede virksomheder kan deltage i en rundvisning på standen, samt de andre spændende fagområder.

Når man det ikke på DM i Skills, så kan man også møde Masentia og Matsuura på VTM Summit 2023, der holdes 25. tll 28. april i Odense Congress Center.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik