Teknovation Logo
robot

 
  • SkillsDenmark-fomand Søren Heisel (t.v.) flankerer Roskilde-borgmester Tomas Breddam og Skillsdenmark-næstformand Michael Boas Pedersen (t.h.).

30. januar 2023, kl. 13:12 

DM i Skills holdes i Roskilde i 2024

Roskilde er Region Sjællands største uddannelsesby og kan med DM i Skills sætte øget opmærksomhed på erhvervsuddannelser, inddragelse af uddannelsesinstitutionerne, skoler og erhvervsliv og ikke mindst de unge uddannelsessøgende, siger borgmester Tomas Breddam i forbindelse med at byen har tiltrådt en aftale om værtsskabet for DM i Skills 2024.


Det bliver i Roskilde, den 18. til 20. april næste år, at man skal finde vinderne af DM for industritekniker-, smede- og automatikteknikerlærlinge med meget mere, når byen bliver vært for DM i Skills 2024.

"Det er med stor begejstring, at vi byder DM i Skills velkommen til Roskilde. Der er så mange muligheder i erhvervsuddannelserne – om man brænder for at gøre det ypperste som bager, blomsterdekoratør eller brolægger, så er der potentiale for et forrygende arbejdsliv. Jeg glæder mig til sammen med SkillsDenmark og uddannelser og erhvervsliv i Roskilde til at skabe et brag af en event i Roskilde,” siger borgmester Tomas Breddam i forbindelse med offentliggørelsen af aftalen med SkillsDenmark.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Konkurrencerne vil finde sted i Roskilde Kongrescenter og i bydelen Musicon – samt en række festivaltelte, der opstilles for at få plads til det store mesterskab. SkillsDenmark er begejstret over at besøge Roskilde for første gang nogensinde:

”Vi glæder os enormt meget til at afholde DM i Skills i Roskilde. Roskilde Kommune har et stærkt fokus på erhvervsuddannelser, og sammen kommer vi til at gøre DM i Skills til regionens top-begivenhed i 2024. DM i Skills er både en festlig konkurrence for landets største talenter, men også en mulighed for Roskilde og andre af regionens kommuner for at præsentere unge mennesker for de mange muligheder erhvervsuddannelserne tilbyder,” siger formand Søren Heisel, SkillsDenmark.

Selv om DM i Skills varer tre dage, kommer samarbejdet mellem SkillsDenmark og Roskilde Kommune til at strække sig over mere end et år. Danmarksmesterskabet indeholder nemlig også en indsats over for folkeskoleklasser i hele landet og Region Sjælland.

”DM i Skills i Roskilde bliver kulminationen på en længerevarende indsats for at sætte  erhvervsuddannelser i fokus. SkillsDenmark samarbejder med kommunerne og regionen om at udarbejde undervisningsmateriale, tilbyde rollemodeller til klassebesøg og skabe lokale optakt-events. Og vi ser frem til at gøre en stærk indsat sammen med Roskilde Kommune for at styrke erhvervsuddannelserne i området," siger næstformand i SkillsDenmark, Michael Boas Pedersen.

Dette års udgave er nært forestående. Det holdes tordag til lørdag i Messe C, Fredericia.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik