Teknovation Logo
robot

 
  • Forud for næste uges Bearbejdningsjulemesse i Mazaks showroom i det moderne domicil ved Middelfart, den 6. og 7. december, er der nu rejst en fire meter Nordmandsgran, som også er behørigt pyntet til årstiden.

1. december 2022, kl. 07:58 

Julerierne tager til i Mazaks Tech Center

Der er godt gang i forberedelserne til Bearbejdningsjulemesse 2022 ved Mazak i Middelfart, der holdes den 6. og 7. december. Ud over at årets juletræ i Tech Center-showroomet nu er på plads, så har også medarrangørerne indtaget rammerne, og påbegyndt indkøringen af de forskellige Live-demoer, der skal køres.


Den 6. og 7. december vil der løbende være Live-deomstrationer ved blandt andet Mazaks Variaxis C600, et ligeledes fem-akset VTC 800/30SR samt Multitasking-centret Integrex i100H ST. Det sker i et samarbejde mellem maskinproducenten og så dagenes medarrangører Erowa, OSG Scandinavia, NTI og Uddeholm.

Der køres blandt andet fræsning med overflader i top i materialerne Tyrax ESR, Unimax og Vanax SuperClean hærdet, ligesom der vises drejning i Tyrax med sletbearbejdning i fokus. Og sidst, men ikke mindst, vises dybhulsboring med tværgående huller i Ovar Supreme, der efterfølgende bliver High Feed-fræst med Tungaloy- og OSG-værktøj, fremhæver værktøjsfirmaet i invitationen til deres kunder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derudover vil de besøgende også kunne besigtige Tech Centrets øvrige aktuelle maskiner, henholdsvis Mazaks CV5-500 og Variaxis i700 samt kunne høre nærmere om Smooth AI-software med mere ligesom man også, i årstidens tegn, har fået en fire meter Nordmandsgran på plads, der sammen gløgg og æbleskiver, skal være med til at sprede julestemningen i vores showroom, sideløbende med de forskellige demoer.

Det eneste man skal gøre for at komme med er at forhåndstilmelde sig.

Tilmelding kan ske ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik