Teknovation Logo
robot

 
  • Der var 35 GF1-elever med på rundturen i sidste uge, da vejen blev lagt forbi Vald. Birn i Holstebro og JAI i Herning.

28. november 2022, kl. 16:42 

35 GF1-elever forbi JAI og Vald. Birn

Stålakademiet.nu, der omfatter blandt andet støberitekniker- såvel som industritekniker- og værktøjsmageruddannelserne med flere, var med, da UCH, Jydsk Aluminium Industri A/S, JAI, og Vald. Birn A/S, inviterede 35 GF1-elever inden for i virksomhederne i sidste uge. 


Flere af metalindustriens uddannelser var i fokus, da et samarbejde mellem Uddannelsescenter Holstebro, JAI, Vald. Birn og Stålakademiet.nu bød på en spændende virksomhedsbesøgstur for 35 GF1 elever i sidste uge.

Eleverne er mellem 16 og 18 år, og de står foran et afgørende valg - hvilken erhvervsfaglig uddannelse skal de vælge til januar? Det kan være svært, når flere af eleverne aldrig har besøgt en industrivirksomhed, og derfor indledtes dagen med et informationsmøde på UCH, hvor parterne beskrev karrieremulighederne i metalindustrien, herunder de faglige udfordringer i produktionen, ligesom der også blev brugt tid på at tale om de mange muligheder rundt om produktionen, hvis man på et senere tidspunkt har lyst/behov for andre udfordringer end lige den retning, valget nu må falde på.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Derefter gik turen til først Vald. Birn i Holstebro og siden JAI i Herning, hvor GF1-eleverne fik præsenteret følgende fem erhvervsuddannelsef: Industritekniker, smed, støberitekniker, værktøjsmager og automatiktekniker

Både Birn og JAI havde udvalgt nogle af deres egne engagerede lærlinge, som forestod rundvisningerne og præsentationen af de fem stærke erhvervsuddannelser. Det virker langt bedre, at dedikerede lærlinge fortæller om deres hverdag og drømme i metalindustrien, understreger Stålakademiet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik