Teknovation Logo
robot

 
  • Beros Verktyg repræsenteret ved Mattias Sundström, Magnus Sundell, Sebastian Peters og Torbjörn Sjölander, får her overrakt distributør-orisen af from Sandvik Coromants Andreas Eriksson, Pia Cedendahl og Victor Jansson.

23. november 2022, kl. 08:18 

Beros Verktyg fører an for Coromant

Da Sandvik Coromant skulle kåre årets Distributor of the Year i de nordiske lande faldt valget på svenske Beros Verktyg, som de øvrige distributører kan finde inspiration hos, fremhæves det.


I en generel anerkendelse af distributør-netværket i Norden, og herunder også det danske marked, har Sandvik Coromant netop markeret, at Beco Vektyg fra Kalmar er Distributor of the Year i Norden.

Channel Manager Nordics Pia Cedendahl, Sandvik Coromant, peger på, at Beros Verktyg, løbende har investeret i at understøtte producentens digitale løsninger i deres salgsarbejde, og løbende er effektive, hvilket også anerkendes af virksomhedens kunder.

Pia Cedendahl understreger, at metalbearbejdning i dag ikke bare er salg af skærende og holdende værktøj, men i lige så høj grad understøttelse af den øgede digitalisering i virksomhederne, hvor Sandvik Coromant byder sig til med en række produkter, både direkte koblet på værktøjssalget via sociale medier og webshop, såvel som understøttende for salget i eksempelvis konstruktions- og udviklingsarbejdet, gennem Cad-/Cam-understøttelse.

Beros Verktyg gør netop dette, baseret på deres lokale kendskab til markedet, og samtidig løbende dialog med Sandvik Coromant, så de kan være en ambassadør for løsningerne ude ved kunderne, fastslås det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik