Teknovation Logo
robot

 
  • Frem til 30. november yder OSG Scandinavia 48 procent rabat på listeprisen på AE-H-serien.

Teknovation nr. 12/2022

48 procent rabat på OSG's AE-H-serie

OSG Scandinavia A/S meddeler, at der netop er iværksat to kampagner hvor man kan få 48 procent rabat på listeprisen. Det gælder dels en kampagne for AE-H-serien, og dels en kampagne for A-Tap- og XPF-løsningerne.


Frem til 30. november tilbyder OSG Scandinavia 48 procent rabat på listeprisen i en kampagne for AE-H-serien, og samtidig er der også en kampagne for A-Tap- og XPF-løsningerne.

AE-H serien er fræsere til hærdet stål, hvor nøjagtighed og overflader er vigtige, understreges det. De kan fåes med OSG's Durorey-belægning, der er opbygget i flere lag, for høj sejhed ligesom de er varmeresistente. Afflisning af belægningen er så godt som udelukket, og egenskaberne gør, at AE-H serien er garant for produktivitet, lang standtid og gode overflader, understreges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Serien indeholder fræsere i flere forskellige udformninger der passer til et stort antal applikationer, og kampagnen løber frem til og med den 30. november.

Der er i samme periode også 48 procent rabat på listeprisen ved køb af 10 styk assorteret A-Tap og/eller XPF-rulletappe.

A-Tap er en højproduktiv stabil tap, der kan anvendes i stort set alle materialer, fremhæver OSG Scandinavia. Har man denne tap i værktøjsbanken, behøver man ikke udskifte den efter sin applikation; aluminium, stål, rustfrit stål eller andet.

XPF-rulletappe findes som HSS-Co-tappe og som pulverstålstappe (A-XPF). Begge typer arbejder ved et lavt moment, og er belagt med OSG's V-belægning for maksimal slidstyrke.

Tilbuddene kan ikke tilgåes i OSG's webshop, men kræver henvendelse pr. e-mail eller telefonisk.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik