Teknovation Logo
robot

 
  • En af CNC Forces nu fire CNC-maskiner i Herning er dette Quaser MV214-fræsecenter, som ved Spånligaen 2022 blev demonstreret med Arno Werkzeuges otte-skærsværktøj og platter.

19. september 2022, kl. 14:26 

Tech Day i Herning den 30/9

Efter flytningen af showroomsfaciliteterne til DAMRC's Teknologicenter i Herning, og forrige uges deltagelse ved Spånligaen 2022 melder CNC Force sig nu klar til at fortsætte rækken af Tech Days. Den første i DAMRC-rammerne bliver den 30. september.


CNC Force er rykket ind i Teknologicentret ved Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, i Herning.

Efter deltagelsen ved forrige uges Spånligaen 2022 er det nu blevet tid for genoptagelsen af firmaets Tech Days. Første gang bliver fredag den 30. september, herefter følges op de øvrige sidste fredage i månederne frem mod juleferien, oplyser firmaet. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Programmet den 30. september indledes frem mod klokken 10 med morgenmad, og herefter præsentation af firmaet, samt introduktion til dagens program, der har temaet: ”Moderne metoder og strategier for sletbearbejdning af buede overflader”.

Det bliver kørt med værktøjsløsninger fra Edeco Tools, henholdsvis fra Moldino/Hitachi, Mapal og Mikron Tools. Programmer bliver lavet i Esprit Cam. Der bliver kørt med høj dynamik i simultan fem-akset bearbejdning i Grob G352 og med en 3+2-akset bearbejdet overflade med kuglefræser som reference, da det er den metode mange stadig bruger for disse operationer.

Efter den teoretiske gennemgang af strategier og værktøjsløsninger, "fyres det hele af på maskinen", lover CNC Force, der håber at se blandt andet værktøjsmagere denne dag, hvor der ved frokosttid serveres de velkendte filebænkspølser, oplyser firmaet videre. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik