Teknovation Logo
robot

 
  • 86.307 besøgende, fortrinsvis fra det nordamerikanske hjemmemarked, gik igennem tælleapparaterne i McCormick-messecentret i Chicago til IMTS 2022.

19. september 2022, kl. 08:42 

86.307 besøgte IMTS 2022

Den 12. til 17. september afvikledes for 33. gang Nordamerikas største industrielle messe, hvor CNC-værktøjsmaskiner er omdrejningspunktet. Det blev seks dage præget af stor investeringslyst, og over messeperioden blev maskinerne påklistret "Sold", som det ellers ikke er set på messen i en årrække.


Igennem mere end seks årtier har the Association of Manufacturing Technology, AMT, samlet metalbearbejdningens vigtigste spillere om International Mache Tool Show, IMTS, i lige årstal i Chicago.

Covid-19 førte til en aflysning i 2020, så behovet for at se de seneste teknologi, og ikke mindst lysten til at mødes ansigt til ansigt igen fik deltagerantallet på den 33. udgave, der netop er er afviklet i McCormick-messekomplekset til at runde 86.307 besøgende over de seks dage, til stor tilfredshed for AMT, og medarrangørerne fra Deutsche Messe AG, der står for afsnittet for Industrial Automation, med et stort antal robotter og cobots som omdrejningspunkt, sideløbende med de store CNC-maskinudbydere i de øvrige haller.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og det blev til mere end hilsener på tværs af besøgende og udstillere. Ved sidstedagen af messen noteredes et stort antal påklistrede "Sold"-skilte på maskinerne, som ellers har været en vigende tendens for messen, noterer AMT.

Der er således givet håndslag på teknologi for milliarder over de seks dage, noteres det. Både inden for værktøjsmaskiner, såvel som inden for holdende og skærende værktøj, målemasknier og -udstyr samt IT-udbydernes digitaliseringsløsninger og så robotteknologi, fremhæves det.

Det giver et godt afsæt for den 34. IMTS, der planlægges til terminen 9. til 14. september 2024, ligeledes i Chicago.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik