Teknovation Logo
robot

 
  • Mikron Tool stiller på AMB 2022-messen skarpt på de seneste miniature- og præcisionsværktøjsløsninger i programmet.

Teknovation nr. 11/2022

Miniature og præcision fra Mikron Tool

Edeco Tool-teamet, og herunder også salgschef i Danmark Thomas Hagger Kirk, er p.t. på plads i Stuttgart på AMB 2022-messen, hvor man blandt andet viser interesserede de seneste miniature- og præcisionsværktøjsløsninger fra Mikron Tool.


Schweiziske Mikron Tool er en af de producenter, som Edeco Tool repræsenterer i Norden, og dermed også Danmark, og på den aktuelle AMB-messe, der holdes i Stuttgart til og med lørdag den 17. september, viser producentens ledende specialister inden for miniature- og præcisionsværktøj de seneste løsninger frem, supporteret af blandt andet Edecos danske salgschef Thomas Hagger Kirk.

Der demonstreres også brug af løsningerne i konkrete applikationer og materialer som kræver noget ekstra, understreger han, og fortæller, at producenten arbejder ud fra devisen ”Værktøj er vores passion, små dimensioner vores specialitet og svært bearbejdede materialer vores udfordring”.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det gælder standard- såvel som specialtilpasset værktøj for centrering, boring, fræsning og afgratning, ikke mindst inden for ”mikro-bearbejdning” med værktøj i de laveste diameterintervaller.

Programmet inkluderer standardværktøj i diameterintervallet 0,1 til 6,35 millimeter og skræddersyet værktøjsløsninger i diameterintervallet 0,1 til 32,0 millimeter, hvor der garanteres præcision på +/- 0,0005 millimeter. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik