Teknovation Logo
robot

 
  • Sammen med den tyske samarbejdspartner Tritschler Maschinen & Werkzeuge, udstiller Pers Group i disse dage på AMB 2022-messen i Stuttgart.

14. september 2022, kl. 12:57 

Pers Group på plads på AMB 2022

Til overfladebehandling af bearbejdede emner har Pers Group flere løsninger. Det gælder ved spåntagende emner såvel som ved emner fremstillet ved Additive Manufacturing, AM, med mere. Det vises til og med lørdag frem for de besøgende på AMB 2022 i Stuttgart.
 


Specialet hos Pers Group er overfladebehandling af metalemner. Det kan være efter spåntagende bearbejdning såvel som på emner fremstillet ved pladebearbejdning eller ved Additive Manufacturing, populært kendt som 3D-metalprint.

I disse dage udstiller Vejlefirmaet på AMB 2022 i Stuttgart, hvor interessen særligt gælder løsninger til overfladebehandling af spåntagende metalbearbejdningsemner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I fokus er den dansk-designede Turbo-maskine til overfladebehandling af metalemner. Og der har travlhed på standen, lige fra den første dag, tirsdag, hvor Pers Group udstiller sammen med firmaets tyske samarbejdspartner, Tritschler Maschinen & Werkzeuge, i Hal 5.

Messen løber frem til og med lørdag den 17. september.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik