Teknovation Logo
robot

 
  • Stort set hele virksomheden kommer i sving i forbindelse med EC Engineerings aktuelle tyrkiske ordre. Her et kig til Cloos-svejserobotcellen, som ECM Industries råder over.

13. september 2022, kl. 16:56 

Tyrkisk storordre til ECM

EC Engineering-afdelingen ved ECM Industries A/S har hentet endnu en stor ordre ind til den syddanske virksomhed. Ordren giver både arbejde til afdelingen for udvikling, såvel som udløser ordre i produktionen og den efterfølgende montage, når der skal fremstilles avanceret udstyr til kompositstøbning.


EC Engineering-afdelingen har aktuelt trukket en stor ordre hjem på udvikling, produktion og montage af avanceret udstyr til et stort tyrkisk projekt inden for støbning af komposit til vindmølleindustrien, som er et marked der vokser eksplosivt i hele verden, meddeler ECM Industries.

Der er til projektet indgået en aftale om både at udvikle og producere udstyret, samt afsende det til kundens site i Tyrkiet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dermed har EC Engineering-afdelingen slået på totalleverancen i deres oplæg, og hentet både spåntagende, pladebearbejdning og slutmontage til de øvrige afdelinger i moderselskabet, konstateres det.

Her råder man over alle mulighederne til fremstillingen og tilhørende test inhouse ved de to fabrikker i Øster Starup ved Egtved og Kolding-afdelingen, hvilket har gjort at virksomheden kan udvikle og producere med den nødvendige hastighed.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik