Teknovation Logo
robot

 
  • Den seneste leverance er en fuld fem-akset Hyundai KF35005A, som nu er installeret og indkørt af Müggler Engineering ved Linatex.

13. september 2022, kl. 14:24 

Fjerde CNC-maskine på seks måneder er landet ved Linatex

Herlev-baserede Linatex A/S har over de seneste seks måneder fået fire CNC-maskiner på plads i produktionen. Senest en fuld fem-akset Hyundai KF35005A.


Linatex-produktionschef Peter Bagge nød synet, da en stor stålkasse i sidste uge stod i gården ved virksomheden, da han mødte ind. Dermed er den fjerde CNC-maskine inden for 6 måneder ankommet, og denne gang "en herlig fem-akset sag", fremhæver han, og konstaterer, at Linatex herefter råder over 20 CNC-maskiner og ligeledes en aktuelt etableret robotcelle.

Den seneste tilføjelse er en Hyundai KF35005A, leveret af Müggler Engineering ApS, som nu skal indgå i emnefremstillingen af High Performance teknisk plast med høj sværhedsgrad og store krav til overflader, tolerancer og dokumentation, fremhæver Peter Bagge.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dermed kan virksomhedens kunder i vindmølleindustrien, fødevareindustrien og medicoindustrien med videre se frem til fortsatte leverancer af halvfabrikata i form af teknisk plast og gummi i plader, rør, stænger, som igennem hele regnskabsåret har været og stadigvæk er stigende.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik