Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Kjeld Bagger vil i dagene 6. til 8. september blandt andet demonstrere tyske PH Cleantecs lavtryksvaskere til bakteriebehandling og forebyggende vedligehold af CNC-maskinerne.

5. august 2022, kl. 15:32 

AVS sørger for ren luft ved Spånligaen

AVS Danmark ApS, Hedehusene, er mangeårigt medlem ved Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, og således har firmaet også altid været med ved de forskellige Spånligaen-events. På det kommende vises blandt andet luftcirkulering og spån-udsugning med mere.


Der er lagt an til nogle travle dage hos DAMRC, den 6. til 8. september, når der holdes Spånligaen 2022. Og igen vil AVS Danmark være på plads i DAMRC's Teknologicenter.

Her er installeret et svensk Absolent-udsugningsanlæg, der sikrer ren luft for alle, fri for  olietåge og olierøg, og herudover demonstrerer den danske forhandler også flere øvrige løsninger til fortrinsvis spåntagende metalvirksomheder.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Filtermist er installeret på en sav og på en CNC-drejebænk.

PH Cleantecs lavtryksvasker er også i brug hos DAMRC til bakteriebehandling og forebyggende vedligehold af CNC-maskinerne

Chip Trapper-sugeenhed med trykluft er ligeledes hos DAMRC og fjerner effektivt spån fra kølevæsker.

Og så demonstreres Kerstar industristøvsuger til opsugning af kølemidler, støv og metalspån, samt Eclipse til effektiv magnetisk filtrering af olie-/køle-smøremiddel.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik