Teknovation Logo
robot

 
  • Maj måneds Open House Pfronten vurderes at være stærkt medvirkende til DMG MORI's opnåede rekord for kvartals-ordreindgangen i perioden 1. april til 30. juni.

4. august 2022, kl. 07:38 

Rekord-kvartalsordreindgang hos DMG MORI

De europæiske produktionsselskaber, der sorterer under DMG MORI AG, rundede i andet kvartal den hidtil største kvartalsordreindgang. Selskabet forbedrede samtidig også indtjeningen, EBIT, EBIT-margin såvel som det frie Cashflow i årets andet kvartal.


DMG MORI AG, der har japanske DMG MORI Co., Ltd. som hovedaktionær, noterer et løft i ordreindgangen i perioden april til juni i år med 34 procent, og dermed alle tiders højeste ordreindgang på kvartalsbasis i det Bielefeld-baserede tysk-registrerede selskab. Ordreindgangen passerede en værdi på 1,6752 milliarder euro - cirka 12,5 milliarder kroner. Omsætningen blev samtidig øget i kvartalet i forhold til samme kvartal i 2021 med godt 20 procent, indtjeningen, EBIT, voksede med 141 procent i forhold til samme kvartal sidste år og EBIT-marginen fordobledes, mens det frie Cashflow steg til kvartalsrekordniveau på godt 939,6 millioner kroner, oplyser øverste koncernchef i det tyske selskab, Christian Thönes.

Han fremhæver videre, at DMG MORI nu får effekten af den langsigtede strategi, hvor der løbende er sket en udvikling inden for bæredygtighed, digitalisering og automatisering. Rekord-kvartalsregnskabet udløser derfor også et løft i de samlede 2022-forventninger, understreger Christian Thönes.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


På trods af et udfordret verdensmarked, og den russiske invasion i Ukraine venter DMG MORI-selskabet at øge årets ordreindgang til samlet godt 20 milliarder kroner, hvilket overgår de hidtidige forventninger med cirka 1,5 milliarder. Omsætningen for 2022 ventes nu at runde godt 20 milliarder kroner, med tidligere forventet cirka 17,1 milliarder, med forbehold for eventuelle yderligere eskalering af den internationale uro på både de finansielle markeder såvel som de militære spændinger, meddeler DMG MORI i kvartalsmeddelelsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik