Teknovation Logo
robot

 
  • Millpart har flyttet produktion fra traditionel bearbejdning til 3D-print med efterfølgende CNC-bearbejdning i forbindelse med fremstillingen af hydraulikblokke.

20. maj 2022, kl. 14:46 

MADE Open Lab med hybrid bearbejdning

Torsdag den 9. juni kan deltagerne ved et MADE Open Lab; ’Nye trends og tendenser i bearbejdningsindustrien’, blandt andet høre om mulighederne med DMG MORI's Lasertec 65 DED, hvor traditionel CNC-bearbejdning og 3D-metalprint er samlet i én maskine, ligesom Millpart har flyttet produktion fra traditionel fremstilling til 3D-print med efterfølgende CNC-bearbejdning.


På et kommende Made Open Lab, 9. juni ved Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, i Herning, kan deltagerne høre om de seneste trends inden for bearbejdningsindustrien og opleve teknologier, der er på vej, oplyser Manufacturing of Denmark, MADE.

DTU giver på dagen indblik i, hvordan digitale tvillinger kan implementeres i bearbejdningsprocesser med effektiv modellering og simulering til forudsigelse af emnets geometriske nøjagtighed og overfladetopografi.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


DMG MORI fortæller om mulighederne med hybrid bearbejdning med udgangspunkt i maskinen Lasertec 65 DED, hvor traditionel CNC-bearbejdning og 3D-metalprint med laser er samlet i én maskine.

Millpart fortæller derefter om, hvordan det er lykkes dem at udvikle innovation af hydraulikblokke ved at flytte produktion fra traditionel fremstilling til 3D-print med efterfølgende CNC-bearbejdning og kaster lys over deres næste skridt på rejsen.

DAMRC giver desuden et indblik i et forsøg på at erstatte traditionelle køle-/smøremidler med kryogenkøling i form af flydende nitrogen. Her kan du høre om hvad både fordele/ulemper og udfordringer er.

DAMRC er omdrejningspunktet den 9. juni, klokken 12:30 til 16. Registrering og sandwich fra klokken 12. Det er gratis at deltage i arrangementet, men kræver tilmelding senest onsdag den 1. juni. Er man tilmeldt, men udebliver uden afbud, opkræves et gebyr på kroner 250 (eksklusive moms).

Se mere om programmet og tilmelding ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik