Teknovation Logo
robot

 
  • ScandiTools-direktør Søren Risager Nielsen (t.v.) ses her på besøg ved Rollomatic-Strausak, hvor han blandt andet besigtigede den næsten slibeteknologi, som International Sales Manager Andrea Danna (t.h.) her præsenterer ham for.

17. maj 2022, kl. 15:28 

ScandiTools-besøg på GrindingHub 2022

I sidste uge var ScandiTools A/S selv udstiller på Elmia Verktygsmaskiner 2022 i Jönköping, og i denne uge er firmaet så også repræsenteret ved 1. udgave af GrindingHub-messen, som frem til og med fredag holdes i Stuttgart.


I sidste uge var direktør og medindehaver Søren Risager Nielsen på plads på ScandiTools egen stand i Jönköping, sammen med det svenske salgspersonale, og i denne uge er han så afsted til Stuttgart, hvor den første GrindingHub-messe holdes frem til og med fredag.

Messen omfatter slibeproducenter fra det meste af verden, og giver mulighed for at værktøjsproducenten fra Bjæverskov ved Køge, kan blive helt opdateret og se de seneste lanceringer, og indgå nærmere aftale om den næste maskininvestering.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Stuttgart er det blevet til besøg hos blandt andet Vollmer, Prenex og Rollomatic, der også omfatter Strausak-programmet af CNC-styrede slibe-/fræsemaskiner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik