Teknovation Logo
robot

 
  • Coromant-salgsdirektør Poul Erik Anthonisen fortsætter den førte Coromant-strategi i Danmark, og ser store muligheder i Coromants digitale tilbud til de danske metalindustrivirksomheder.

13. maj 2022, kl. 11:18 

Poul Erik Anthonisen i spidsen for Coromant Danmark

teknovationNr. 6 - 2022   Den danske Coromant-organisation ledes fremadrettet af Poul Erik Anthonisen, som også understøtter Island og Norge-organisationen samt er direktør for Sandvik A/S i Danmark.


I forlængelse af at Per Alfsen pr. februar er blevet direktør for Round Tools ved Coromant Northern Europe, har Sandvik Coromant Danmark fået ny chef, idet Poul Erik Anthonisen, er hentet ind som salgsdirektør for Danmark, Norge og Island.

Poul Erik Anthonisen kommer fra ledende stillinger i 3M-koncernen, senest som Regional Business Leader, North Europe Transportation Safety Division. Han har igennem godt 15 år været ved 3M, herunder i en række salgsorienterede stillinger samt været involveret og uddannet inden for Lean og Six Sigma.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og på mange måder er han tiltrådt for at videreføre den lagte strategi, som Per Alfsen overlader, og den organisation, som Coromant i dag har i Danmark. Så dér vil markedet ikke mærke den store forskel.

Imidlertid er Poul Eriks Anthonisens erfaringer med Lean og Six Sigma områder, som han venter kan bibringe yderligere værdi i forhold til markedet, hvor Coromant i dag ikke bare er en værktøjsleverandør, men i høj grad kommer med totalløsninger, baseret på tilhørende digitale services og softwares, som stilles til rådighed for brugerne, understreger han.

”Der skal i dag tænkes i hele flow, og samlet produktivitet, når vi taler effektiv spåntagende metalbearbejdning. De løsninger, som vi repræsentere, passer som fod i hose til Lean-tankegangen,” understreger Poul Erik Anthonisen.

Læs hele det spændende artikel i online-versionen af Teknovation 6/2022 ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik