Teknovation Logo
robot

 
  • 3. december får interesserede mulighed for at se et Quaser MV214-fræsecenter i brug ved årets sidste Tech Day hos CNC Force i Juelsminde.

26. november 2021, kl. 07:36 

CNC Force kalder til årets sidste Tech Day 3/12

Efter et travlt år, holder CNC Force ApS årets sidste Tech Day fredag den 3. december i showroomet i Juelsminde, hvor der vises både fem-akset bearbejdning på Grob-maskine såvel som introduceres fræsning på den seneste maskine i huset, en Quaser MV214.


Det er blevet tid for årets sidste Tech Day ved Force CNC, som denne gang holdes med samarbejdspartnerne Edeco Tools, som viser Mapals skærende værktøj og Triag-skruestikke i Grob-maskinen i showroomet, og samtidig har installeret Gerardi-skruestikke og skærende værktøj fra Mapal i det aktuelt ankomne Quaser MV214-fræsecenter, som også demonstreres på dagen.

Cam-programmerne er lavet i samarbejde med Tebis og Esprit mens Tooltek har optimeret anvendelsen af måleprober og værktøjsopmåling i maskinerne, hvor der denne gang vil blive kørt simultant fem-akset i Grob G350-centret, hvor power og dynamik får lov til at vise det hele.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Desuden demonstreres denseneste showroom-maskine, Quasers MV214 med Heidenhain 640-styring, spindel med 12 000 omdrejninger understøttet af 46 kiloWatt-hovedmotor.

Dagen starter klokken 10 med rundstykker og hygge i loungehjørnet, præsentation af CNC Force med service, spindel service, maskinagenturer fra Gruppo Parpas, Axa, Grob og Quaser og præsentation af showroomets partners. Så bliver der taget spån i Grob og Quaser, fulgt op af filebænks-pølser inden der sluttes af med lidt mere Grob-spån og så afslutning med kaffe med mere i loungen - så er man interesseret er tilmelding stadig muligt ved henvendelse til CNC Force.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik