Teknovation Logo
robot

 
  • Det annoncerede Bearbejdnignsdage-event ved DTU i Ballerup er udskudt til maj, hvor det bliver muligt at se blandt andet dette Okuma MU4000V-center.

24. november 2021, kl. 08:54 

Bearbejdningsdage udskydes til maj

Det stigende Covid-19-smittetryk har fået arrangørerne til at udskyde Bearbejdningsdage-eventet hos DTU Ballerup, der var planlagt til afvikling primo december. Det bliver i stedet til maj.


DTU Ballerup, Esprit Nordic, Flextek A/S og Hoffmann Group Denmark, som sammen arrangerer et kommende Bearbejdningsdage-event, har valgt at udskyde den ellers planlagte december-begivenhed til foråret.

Her vil der stadig blive mulighed for at høre mere om hvordan parabolfræsning kan højne produktiviteten, og se det fuldt fem-aksede Okuma MU4000V-bearbejdningscenter "in action", programmeret via Esprit, oplyses det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Selv om parterne havde glædet sig til at se mange til december har man, grundet det stigende smittetryk, valgt at udskyde arrangementet ved DTU til maj - og dermed nogle forårsdage, hvor en dag hvor Hoffmann-Group, Flextek, Esprit Nordic og DTU sætter teknologiimplementering højt på dagsordenen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik