Teknovation Logo
robot

 
  • DMG MORI demonstrerede i Frankfurt i denne uge blandt andet en Lasertec 30 Dual SLM Powder Bed med integreret skanningsteknologi fra amerikanske Sigma Labs.

19. november 2021, kl. 16:02 

Masser af innovationer i aktuel avis

teknovationNr. 13 - 2021   Der er igen udgivelse på vej med vores distributører, der omdeler fra mandag. Online-udgaven kan læses allerede nu, og her finder man blandt andet en række spændende innovationer, frigivet på den netop afsluttede Formnext 2021-messe i Frankfurt.


Trykkeriet har nu videreformidlet den aktuelle udgivelse til vores distributører. Heri berettes blandt andet om indlemmelsen af skanning i AM-fremstillingen hos DMG MORI og en række øvrige innovationer, som dominerede på Formnext-messen, 16. til 19. november i Frankfurt.

Læs også om Coromant-deltagelsen med blandt andet Production Improvment Program, PIP, i fokus på den kommende VTM Summit 2022, såvel som om nogle af de CNC-maskiner, der er på vej til Danmark i forbindelse med messen 8. til 11. februar; blandt andet CMZ's TD35Y-3200, som straks efter messen leveres til Cimbria i Thisted sammen med en anden CMZ-drejebænk, målemaskiner fra Wenzel, Mahr og Equator fra Renishaw, som Kyocera Unimercos metrologiafdeling glæder sig til at demonstrere i Odense, olietågeopsamling fra Filtermist, som AVS Danmark bringer med, CNC-maskiner fra tyske Grob og taiwanesiske Quaser, som CNC Force viser for første gang på messen, den sjette Nakamura, som Masentia leverer til Lund Maskinfabrik, kan blive suppleret, når Horsens-virksomheden besøger messen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der er desuden denne gang målrettede specialsider om det seneste inden for transmissionsteknik og lejer, måleteknik, spåntagende metalbearbejdning og tilhørende køle-/smøremidler samt pladebearbejdningsmaskiner, som aktuelt er installeret med meget mere i den aktuelle udgave.

Se hele avisen i online-versionen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik