Teknovation Logo
robot

 
  • Den seneste udgave af Flexible Pallet Tower, FPT, fra den finske automationsspecialist.

26. oktober 2021, kl. 07:16 

Fastems lancerer seneste produkter

Automationsspecialisten Fastems er på banen med en række aktuelle produkter, der vil blive lanceret ved online-demoeventet 'More Profits with CNC Machining' den 30. november. 


På dagen vil Fastems præsentere og udføre demonstrationer med de seneste udgaver af produkterne Flexible Pallet Tower, FPT, og softwaren MMS i version 8.

Der vil primært være spot på fire- og fem-akset fræsning.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Den aktuelle udgave af Flexible Pallet Tower, FPT, er en kompakt version af systemet til automation af enmeload.

Nærmere bestemt byder systemet på Plug-And-Play-integration ned til én enkelt CNC-maskine uafhængigt af fabrikat (med eller uden paletteskifter) og 300 til 630 millimeter paletter, fremhæver virksomheden.

Version 8 af MMS-softwaren tager automationsstyringen til næste niveau ved blandt andet at introducere en ny MMS Insights-visning, der giver praktiske ideer og forslag til, hvordan brugeren kan foretage konkrete forbedringer, fremhæver Fastems.

Derudover er der arbejdet med en bedre brugeroplevelse og tilføjet funktionaliteter, der understøtter en økonomisk brug af modulære fiksturer, hvilket muliggør et højere produktmiks med mindre investeringer på emneholdersiden, konstateres det.

Livedemonstrationerne finder sted i virksomhedens R&D-center i Tampere, Finland, og tilmelding sker på virksomhedens hjemmeside her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik