Teknovation Logo
robot

 
  • 4. til 9. oktober gælder det EMO 2021 i Milano, hvor tyske Horn vil være blandt værktøjsudstillerne i de syv haller.

14. september 2021, kl. 08:32 

Tyske Horn klar til Milano-messe

teknovation Sammen med sin italienske partner er Paul Horn GmbH at finde blandt udstillerne, når det 4. til 9. oktober i Milano går løs med årets vigtigste messe inden for metalbearbejdning.


Flere af de større producenter inden for skærende værktøj har ikke meldt sig til årets EMO-messe. Dem, der så er der, venter derfor øget opmærksomhed, og én af dem, der således venter at profitere på tilstedeværelsen er tyske Paul Horn GmbH.

På standen vil man være repræsenteret fra R&D-afdelingen i sydtyske Tübingen såvel som ved den internationale salgsafdeling samt samarbejdspartneren i Italien, og blandt andet slå et slag for en aktuelt udvidelse af linjen High Performance Cutting, HPC.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det vil foregå ved en opstillet CNC-maskine fra DMG MORI på standen, hvor løsningernes forskellige spiralvinkler vil blive demonstreret. De skaber en uregelmæssig tanddeling, hvilket gør dem mere letskærende. Fræserens optimerede geometri reducerer spåntrykket ved lineær eller cirkulær ramping. Forbedrede spånrum sikrer optimal processikkerhed under spåndannelse og fjernelse. Systemet viser også sine styrker under sletbearbejdning. Det lette spåntryk betyder, at der eksempelvis kan opnås højere overfladekvalitet under sidefræsning, fremhæver Horn.

HPC-fræsning af højstyrkestål ved høje materialefjernelseshastigheder stiller betydelige krav til værktøjerne. De seneste hårdmetalsubstrater og værktøjsbelægningsteknologier gør denne proces mulig.

Horn er afhængig af ES3P-kvaliteten med en HiPIMS-belægning til sine fræsere. Impulsmagnetron-forstøvningsteknologi med høj effekt giver flere fordele og muligheder, når det kommer til belægning af præcisionsværktøj: Det muliggør dannelse af belægninger, der er meget tætte og kompakte samt ekstremt hårde og seje, fremhæver Horn. Belægningerne har en mere homogen struktur og udviser en jævn belægningstykkelse, selv med komplekse værktøjsgeometrier. Belægningen udviser desuden højere lagadhæsion, hvilket sikrer god forkantstabilitet. Takket være dets høje temperaturbestandighed fungerer belægningen som en varmeskærm og reducerer mængden af varme, der overføres til hårdmetallet.

Horn er i Skandinavien repræsenteret gennem JR Tool, Vejle, som naturligvis også vil være på plads i Milano i messeperioden. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik