Teknovation Logo
robot

 
  • Rival-værkfører Glenn Scharling (t.v.) og direktør Henrik Holvad ved det aktuelt installerede DMG MORI CLX450TC-center, leveret af DMG MORI Denmark.

23. juni 2021, kl. 07:02 

Flere forpligtende partnerskaber

Maskinfabrikken Rival har i de senere år opbygget partnerskaber med en væsentlig del af sin kundeportefølje. Før talte man med kunderne om værdifuldt samarbejde, men partnerskaber er mere end det, fastslår Rival-direktør Henrik Holvad.


Fælles mål, respekt og et fælles ønske om, at begge parter kan agere i samarbejdet og har de bedst mulige vilkår, er afgørende elementer i stærke, forpligtende partnerskaber, fastslår Rival-direktør Henrik Holvad:

”Det er også en væsentlig del af beslutningen bag vores senest indkøb af to DMG MORI CLX450TC-maskiner. Vi har sammen med flere af vores kunder haft en meget åben dialog om deres forventede fremtidige kapacitetsbehov, hvor begge parter er trygge ved at spille med åbne kort. Vi ved nu, at det kræver øget og ændret kapacitet at leve op til kundernes fremtidige behov. Vores kunder ved dermed også, at vi går ud og investerer for at være klar til fremtiden – og de kender vores forudsætninger for at gøre det,” siger Henrik Holvad. 

Virksomheden har i den sammenhæng også valgt at udfase flere ældre maskiner, som har gjort et rigtigt godt stykke arbejde gennem mange år – men, tiden er løbet fra dem:

”Det har sat gang i lidt følelser hos flere af vores mest rutinerede medarbejdere, som har drejet og fræset mange emner på maskinerne i årenes løb,” siger værkfører Glenn Scharling, og fortsætter:

”Det bekræfter på bedste vis, hvad vores medarbejdere er gjort af. Det solide håndværk og de kloge hænder er en vigtig del af vores kultur. Det er også en væsentlig del af grundlaget for den værdiskabende automatisering, vi nu kan gennemføre”.

Med de stærke partnerskaber både up- og downstream i værdikæden føler Rival sig godt rustet til fremtidens udvikling sammen med kunder og leverandører, fremhæver medejer og salgschef Christian Aarup:

”Det giver os ligeledes mulighed for at prøve nogle nye ting af og tage udfordringer op, som vi ellers ikke har villet give os i kast med,” siger Christian Aarup, og fortsætter:

”I det lidt større perspektiv danner det grundlag for videreudvikling af fremtidens maskinfabrik her på Rival, hvor vi gerne går nye veje for at udvikle de allerbedste løsninger til vores kunder og fastholde en super arbejdsplads”.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media