Teknovation Logo
robot

 
  • CERATIZIT Scandinavia-direktør Thomas Harder ser frem til at møde de danske brugere, med det danske team, det dansksprogede katalog og på de kommende danske branchebegivenheder, fastslår han.

23. juni 2021, kl. 07:16 

CERATIZIT klar til VTM Summit 2022

Etableringen af et dansk CERATIZIT-team følges nu op med deltagelse ved de kommende branchebegivenheder; Spånligaen 24. til 26. august, hi ' 21 den 5. til 7. oktober og VTM Summit 2022, 8. til 11. februar. 


Etableringen af en egentlig dansk afdeling i Viborg, og ansættelse af både interne og eksterne salgskonsulenter følges nu op med den aktuelle lancering af onlineshop og komplet katalog på dansk fra CERATIZIT.

"Vi glæder os til at mødes ansigt til ansigt igen, og har valgt at være på plads ved de kommende branchebegivenheder, og her kunne demonstrere vores løsninger," fortæller direktør Thomas Harder, CERATIZIT Scandinavia, som aktuelt også har sikret sig en 85 kvadratmeter stand på den kommende branchemesse VTM Summit 2022, der holdes i Odense 8. til 11. februar.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Inden er CERATIZIT-teamet også blandt udstillerne ved først Spånligaen 2021 i Teknologicentret ved Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, den 24. til 26. august, og siden på hi '21-messen, ligeledes i Herning, den 5. til 7. oktober.
 
"Vi vil være til stede med eksempler fra hele produktpaletten, der tæller 75.000 værktøjsløsninger. Samtidig slår vi også et slag for at vi har fået etableret online shop og hele hovedkataloget på dansk samt viser nogle af de seneste løsninger i produktprogrammmet frem," siger Thomas Harder.
 
I fokus vil også være fordelene ved at være i direkte dialog med producenten, og at kunne trække på logistikcentret, nu med fuld dansk support fra klokken 7.30 morgen til 18.30 aften, og ved ordre inden klokken 19 er der levering inden klokken 12 den følgende dag.
 
"I den nærmeste fremtid udvider vi også med yderligere en ekstern salgskonsulent i Danmark, som man naturligvis også vil kunne møde ved de kommende branchebegivenheder," fortæller Thomas Harder.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik