Teknovation Logo
robot

 
  • Paul Horn-koncernens bestyrelsesformand, og mangeårige øverste koncernchef Lothar Horn er aktuelt blevet tildelt en VDWF-æresmedalje for hans livslange engagement i stadig mere effektiv spåntagende bearbejdning.

22. juni 2021, kl. 07:24 

VDWF-æresmedalje til Lothar Horn

Den tyske forening for værktøjsmager-virksomheder, Verband Deutscher Werkzeug- & Formenbauer, VDWF, har tildelt den mangeårige koncernchef, og stadig aktive bestyrelsesformand for værktøjskoncernen Horn, Lothar Horn, en VDWF-æresmedalje for hans livslange engagement i stadig mere effektiv spåntagende bearbejdning.


Effektiv fremstilling kræver innovativ udvikling. Det ved man blandt værktøjsmagere. Det gælder også i Tyskland, hvor man aktuelt har valgt at tildele en ildsjæl på området, Paul Horn GmbH's mangeårige koncernchef og nuværende bestyrelsesformand Lothar Horn, en VDWF-æresmedalje.

Foreningens medlemmer har således draget nytte af, at der i sydtyske Tüttlingen løbende er blevet lyttet, når værktøjsmagerne efterlyste effektive spåntagende værktøjsløsninger. Og det at lytte, at bruge ørerne, det har især Lothar Horn stået i spidsen for, hedder det i motivationen for tildelingen af æresmedaljen.

Sideløbende er det også en livslang indsats med en markant vækstudvikling for den fortsat familieejede virksomhed, hvor det i dag er tredje generation, Markus Horn, søn af Lothar Horn, der er øverste koncernchef, understreges det.

I Skandinavien er Horn repræsenteret gennem JR Tools i Vejle.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media