Teknovation Logo
robot

 
  • I forbindelse med jubilæumsfestlighederne var der fysiske fremvisninger i fabrikshallerne ved Haiger, mens det under Covid-19 har været ”videopræsentationer”, der har præget introduktionen til de seneste moderniseringer, som her modtagelsen af det første af flere store Starrag CNC-bearbejdningscentre, der anvendes i bearbejdningen af emner til Cloos’ robotter.

20. juni 2021, kl. 10:48 

Optimering af Haiger-produktionen

teknovationNr. 7 - 2021   Ved hoveddomicilet i tyske Haiger har Cloos i forbindelse med en modernisering af produktionen modtaget et større CNC-bearbejdningscenter fra Starrag Group, og mere er på vej.


I forlængelse af forrige års 100-årsjubilæum for Carl Cloos Schweisstechnik GmbH har koncernen opgradeeret og moderniseret domicil såvel som de tilhørende fabrikshaller i Haiger. Aktuelt omfatter det en første levering af CNC-maskiner til fremstillingen fra schweiziske Starrag Group, meddeler virksomheden, der i Danmark repræsenteret ved Maskingruppen A/S.

Når det hele er på plads hen over sommeren, vil der fremover blive fremstillet emner til komponenterne i Cloos-robotterne på de store CNC-maskiner, og således bliver emnerne hertil bearbejdet på horisontale CNC-bearbejdningscenter med fire akser. Derudover vil tre konventionelle fræsemaskiner i samme fabriksbygning blive erstattet af ét fuldt fem-akset CNC-bearbejdningscenter, ligeledes fra Starrag Group.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Trods Covid-19-nedlukninger har 2021 stået på fortsat innovation hos svejsemaskine- og svejserobotfabrikanten, der er placeret ikke så langt fra Marburg.

Senest er svejseprocessen 'Fine Weld' - der er en Mig-/Mag-kortbueproces til kombineret gas- og CO2-svejsning - introduceret. Med den vil svejsespecialisterne fra Cloos reducere kast på svejste emner gennem en nøje kontrolleret styring af energitilførslen under produktion.

Fremgangsmåden resulterer i minimeret sprøjtdannelse og reducerer eventuel efterbearbejdning såvel som garanterer den højeste svejsekvalitet, fremhæves det.

Læs hele den spændende artikel i onlineversion, som åbnes ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik