Teknovation Logo
robot

 
  • It's Tool Time handler 17. juni om spåntagende fremstilling af en særlig Mountain Bike, hvor alle anvendte værktøjsløsninger er fra CERATIZIT-produktprogrammet.

10. juni 2021, kl. 16:44 

CERATIZIT holder 17/6 It's Tool Time

Alle emner på den Mountain Bike, som er omdrejningspunktet, er fremstillet med værktøj fra CERATIZIT-produktprogrammet, når cyklens enkeltdele, og fremstillingen af dem, er i fokus ved It's Tool Time-eventet 17. juni.


CERATIZIT, der i Danmark er direkte repræsenteret gennem CERATIZIT Scandinavia-filialen i Viborg, inviterer den 17. juni til endnu et It's Tool Time digitalt event.

Denne gang demonstreres en række løsninger i produktprogrammet, der på standardsiden tæller over 65.000 varenumre, i forbindelse med fremstilling af delene til en særlig solid Mountain Bike, der er konstrueret og udviklet ved den lokale CERAITIZIT-repræsentant Markus Brunner, som har fræst stellet i et stykke ud af af en 70 kilogram tung aluminiumblok. Cyklen har navnet: FRACEBIKE F160.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De enkelte værktøjsløsninger bliver introduceret, og demonstreret med praktiske spåntagende eksempler fra CERATIZIT Tech Center, der er placeret ved hovedkontoret i sydtyske Kempten.

Deltagerne vil naturligvis også høre nærmere om selve cyklen, og hvor meget den kan belastes i praksis ligesom der er mulighed for at spørge ind til de anvendte værktøjsløsninger.

Tilmelding til CERATIZIT It's Tool Time den 17. juni kan ske ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik