Teknovation Logo
robot

 
  • OSG's aktuelt lancerede dråbeformede AE-LNBD-N long neck-fræser giver optimale overflader ved fræsning i kobber, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 6/2021

Fræsning i ikke-jernholdigt metal

OSG lancerer med AE-N-serien en endefræser til fræsning i aluminium, kobber eller andre ikke-jernholdige materialer. AE-N-serien omfatter endefræsere i flere forskellige udformninger samt til påskruning på skaft.


OSG Scandinavia A/S, Roskilde, introducerer den japanske producents AE-N-serie, som ikke mindst henvender sig til brugere, der fræser i aluminium, kobber eller andre ikke-jernholdige materialer.

Serien af endefræsere omfatter også intrduktionen af OSG's seneste Diamond Like Carbon, DLS-belægning, der fremhæves som meget glat i overfladen. Det optimerer fræserens Performance, især i de ikke-jernholdige materialer hvor materialepåsvejsning kan være et problem.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


OSG tilbyder to typer DLC-belægning i AE-N serien, henholdsvis DLC-IGUSS og DLC-Super Hard:

DLS-TGUSS er en ekstra slidstærk belægning, der kan modvirke slid på skærekanten, og giver øget stabilitet samt højere standtid. Belægningen er tilført værktøj -AE, -VTS-N og -PXAL

DLC-Super Hard er på sin side en tyndere belægning for Performance og modstand mod påsvejsning. Denne belægning er tilført værktøjsløsningerne AE-TS-N, AE-LNBD-N samt AE-TL-N.

Den dråbeformede AE-LNBD-N long neck-fræser er et godt eksempel på anvendelsen. Den kan sikre en perfekt overflade ved fræsning i kobber. Udformningen bevirker et mindre skærepunkt end ved konventionelle radiusfræsere, og sammen med de finere radiustolerancer får man en virkelig flot elektrode, understreger OSG Scandinavia, i forbindelse med lanceringen.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik