Teknovation Logo
robot

 
  • Fremadrettet bliver det muligt at møde Kristian Busk med Machining Insights, og i særdeleshed CoroPlus PIP som arbejdsområde i Coromantstillingen som Senior LEAN Consultant.

17. april 2021, kl. 11:44 

Danske Kristian Busk klar til at udfordre metalindustrien

teknovationNr. 4 - 2021   Det er ikke kun Coromants Kristian Busk, der med forfremmelsen til Senior LEAN Consultant nu skal indgå i et globalt team med overordnet LEAN og Machining Insights i fokus, der udfordres, det gør markedet bestemt også, understreger han. 


Den spåntagende metalbearbejdningsverden står foran yderligere muligheder. Det har Sandvik Coromant valgt at samle i deres Machining Insights-løsning, der tager over, hvor årtiers LEAN-indsats er nået til.

Machining Insights er en fortsættelse af tidligere tiders løsninger. Ikke bare på LEAN-området, men også baseret på Coromants Production Improvement Program, populært bare kaldet PIP.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og med i det team, der skal bistå virksomhederne er danske Kristian Busk. I forvejen har han de senere år arbejdet i nordeuropæisk regi, så det er ham ikke helt fremmed, men ambitionerne, om at bistå med hele forretningskæden i globale organisationer, det er næste skridt.

”Jeg glæder mig over muligheden, hvor jeg er valgt som en del af det team, der skal etablerer os, og dermed får stor indflydelse på mine funktioner og specialer,” fortæller Kristian Busk til Teknovation.

Arbejdet er indledt, og fra maj går Coromant i højere grad ud med et tilbud til interesserede produktionsvirksomheder, hvor det særligt vil gælde CoroPlus PIP, der i høj grad vurderes at kunne gøre en forskel, og bygge oven på de resultater, der allerede er opnået med LEAN og andre løbende initiativer.

”CoroPlus PIP handler om at få virksomheden til at fungere efter de optimale behov, så man både opnår det optimale, og når det til tiden og i rette kvalitet,” fortæller Kristian Busk.

Læs hele den spændende artikel ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik