Teknovation Logo
robot

 
  • Den store Matsuura H.Plus 405N, som Masentia har leveret til HMA´s Langeskov-afdeling kom hurtigt i gang med produktionen.

16. april 2021, kl. 08:12 

Horisontal Matsuura på plads hos HMA

Maskinfabrikken HMA A/S meddeler, at en horisontal præcisionsmaskine er blevet føjet til maskinparken i Langeskov-afdelingen, i form af et Matsuura H.Plus 405N CNC-center.


Ved HMA´s Langeskov-afdeling er der aktuelt investeret i et Matsuura H. Plus 405N, til fuld effektiv fire-akset simultanfræsning, og med paletteskift, til brug i virksomhedens løbende præcisionsbearbejdning.

Det er Masentia A/S, der har leveret og installeret maskinen, der kort efter levering blev inddraget i produktionen, hvor den er udset til at forbedre effektiviteten, og samtidig øge kapaciteten.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Ud over at øge kapaciteten, så er der også tale om en maskine, der kan sikre den rette fleksibilitet og præcision i metalbearbejdningen. Samlet betyder det, at HMA føler sig godt rustet til at levere stadig mere, fleksibelt og hurtigt til sine kunder, understreges det.

Tilfredsheden med maskinleveringen gælder også det sideløbende samarbejde med CNConnect ApS fra Randers, og ikke mindst firmaets indehaver Erik Poulsen, der har bistået ved indkøringen af maskinen, så kommunikationen mellem Cam og CNC var optimal samt introduceret virksomheden for hvordan de kan trække data ud af maskinerne med MDC-MAX fra Cimco, som Erik Poulsen også supporterer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik