Teknovation Logo
robot

 
  • Der er lagt an til tre hovedtemaer, der holdes på forskellige fredage, ved maskinerne i Teknologicentret i Juelsminde hos CNC Force, hvor det kommer til at gælde dels Die & Mould, Aerospace og Production på maskinerne fra henholdsvis Grob og Quaser.

14. april 2021, kl. 07:32 

Demodage i Juelsminde-Teknologicenter

På fredagene frem til sommerferien, startende den 23. april, vil der være demodage hos CNC Force i Juelsminde, hvor man i Teknologicentret vil blive introduceret for forskellige temaer. Ud over demonstrationerne ved CNC-maskinerne fra Grob og Quaser stilles skarpt på værktøj og Cad/Cam.


CNC Force meddeler, at firmaet fra næste fredag, den 23. april, og de efterfølgende frem til sommerferien byder inden for til demodage i Teknologicentret i Juelsminde.

Det er en udløber af, at Covid-19-situationen ikke gør det muligt at holde Open House, og man derfor i stedet har valgt at køre en række demodage, med separate indbydelser, der tilpasses det antal kunder, der kan være ved hvert arrangement. På denne måde vil man også få mulighed for at gå lidt dybere i tingene, understreges det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I Teknologicentret vises blandt andet en Quaser MV184, hvor der løbende køres demonstrationer, hvor den påmonterede Amperemåler og maskinens dynamik får lov til at vise det hele. Unik Cost Benefit, med programmer lavet i Autodesk Fusion og en maskine der er til at betale sig fra, fremhæver CNC Force.

På firmaets Grob G352 vil vi gøre det samme, men, her også i simultant fem-akset kørsel. Programmer er her lavet i Esprit og Tebis, skærende værktøj og holdere er fra Mapal/Edeco, så maskinens præcision og dynamik kommer til sin ret, understreges det.

Alle spørgsmål vedrørende maskiner, værktøj og Cam-programmering vil blive besvaret af specialister inden for hvert fag, hvor det 23. april, 14. maj, 4. samt 25. juni vil vælge særligt Die & Mould, mens det 30. april, 21. maj, 11. juni og 2. juli bliver Aerospace, der er i fokus og endeligt gælder det den 7. respektive 28. maj samt 18. juni Production.

CNC Force, og de deltagende partnere vil også byde på en god kop kaffe og en grillet pølse i lounge-hjørnet i Teknologicentret.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik