Teknovation Logo
robot

 
  • De seneste GL-løsninger giver yderligere muligheder for fremstilling af detaljer, fremhæver Dormer Pramet.

Teknovation nr. 4/2021

Dormer Pramet udvider GL-sortimentet

GL-sortimentet for af- og sporstikning er blevet markant udvidet, meddeler Dormer Pramet, der har tilføjet flere geometrier og blandt andet dobbeltskær.


Tilbage i 2019 introducerede producenten det 25 millimeter store GL-skær og G8330 PVD-sorten, nu udvides blandt andet med en holder for radiale operationer, der kan anvende forskellige skær, og således anvendes i en række skæredybder. Løsningen omfatter en forstærket spændeanordning, der giver større stivhed og derfor bedre modstår vibrationer, fremhæver Dormer Pramet.

Hertil er der også mulighed for hurtigere skift af platte, da en vinklet 30 grader-skrue gør skift muligt hurtigt og med én hånd.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Rækken af holderne omfatter nu den universelle GLSF (R/L) EXT for udhæng på mellem 24 og 32 millimeter og GLSF (R/L) G for sporstikning med 10 til 12 millimeter udhæng samt GLSF (R/L) EXT-S skaft-versionen, der tillader yderligere detaljeringsgrad i bearbejdningen.

Det længere GL-skær kan gå op til 60 procent dybere end det hidtidige LCMF16-skær, og findes også i geometrierne GM og MM.

Desuden er der i serien nu også en serie bredere skær, op til 6 millimeter, for smådetaljering. Alle vendeskær findes i CVD T7325- og PVD GE8330-sorter.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik