Teknovation Logo
robot

 
  • Det 26. år i træk, at Mastercam kommer ud med et stærkt finansielt resultat, og Cam-softwaren fortsætter med at være verdens mest anvendte i sin kategori, fremhæver President & CEO for CNC Software, Meghan West,

29. marts 2021, kl. 15:56 

Mastercam styrket ud af 2020

Producenten bag Mastercam Cam-softwaren, amerikanske CNC Software, flyttede succesfuldt medarbejderne til 100 procent remote betjening af kunder og frigav Mastercam 2021 som planlagt, fremhæver producenten.


På trods af et mildest sagt udfordrende 2020 for fremstillingsindustrien globalt, lykkedes det, ifølge Mastercam-producenten CNC Software, at slå 2019-omsætningen og samtidigt skabe et sikkert arbejdsmiljø for medarbejdere og kunder.

Dertil blev flere partnerskaber med førende producenter af værktøjsmaskiner etableret, nye postprocessorer udviklet og en forbedret Mastercam Swiss-løsning lanceret, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Endelig tog producenten også en række skridt for at forbedre mulighederne for brugerne gennem lokale og globale initiativer herunder tiltag som Workshops for Warriors, WorldSkills, TITANS of CNC Academy, Manufacturing Day, Big Brothers Big Sisters med mere.

”Dette sidste år var en påmindelse om den rolle, som fremstillingsindustrien spiller i det globale samfund. Selv når verden stopper, gør industrien det ikke. Selv når vi ser kæmpe store forandringer af hverdagen for alle menneske, fortsætter vores medarbejdere, vores forhandlere og vores kunder med at producere de varer, som verden er afhængige af," udtaler President & CEO for CNC Software, Meghan West, i forbindelse med præsentationen af 2020-regnskabet, og tilføjer:

"Det er en ære at være en lille del af det navet, der gør denne udvikling mulig. Mastercams mission er således at være med til at løse verdens produktionsudfordringer, og det seneste år har været et bevis på, at vi lever op til denne forpligtelse."

Mastercam forhandles i Danmark af Cimco A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik