Teknovation Logo
robot

 
  • Brugerne kan vælge en bearbejdningsopgave og få anbefalet skærende værktøj, samt oprettet en værktøjsenhed med CoroPlus Tool Library, der altså nu kan tilgås gennem et almindeligt browserprogram, fremhæves det.

23. februar 2021, kl. 07:16 

CoroPlus Tool Library flytter i skyen

Sandvik Coromant annoncerer, at brugerne nu kan få adgang til CoroPlus Tool Library-softwaren gennem et standard browserprogram.


Den svenske værktøjsspecialist Sandvik Coromant har netop gjort softwaren til design af værktøjsmoduler og administration af værktøjsbiblioteker, CoroPlus Tool Library, tilgængelig i skyen.

Softwaren kan således nu tilgås med en browser og kræver ingen særlig programinstallation på en computer, hvorfor nye brugere kan begynde at opbygge et digitalt værktøjsbibliotek med det samme.

CoroPlus Tool Library bygger på industristandarden for værktøjsrepræsentation (ISO 13399) og gør det nemt at håndtere værktøjsdata og integrere løsningen i systemer fra andre leverandører, fremhæver producenten.

Over 30 leverandører af skærende værktøjer deler i dag deres værktøjsdata via ToolsUnited, hvorfra dataene kan importeres og behandles i CoroPlus Tool Library-interfacet, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik