Teknovation Logo
robot

 
  • Siden Idé-Pro udvidede med et kontor i Sverige er det gået stærkt med vækste ni nabolandet, fremhæver Skive-virksomheden.

22. februar 2021, kl. 12:57 

Idé-Pro-leverancer til elektriske lastbiler

Idé-Pro har vundet en ordre på fremstilling af synlige overfladeemner af plast til de første elektriske lastbiler fra Scania, meddeler Skive-virksomheden.


I forbindelse med projektet med Scania gennemførte Idé-Pro A/S DFM- og moldflow-analyser, før virksomheden fremstillede støbeværktøjer og plastemner.

Alt sammen foregik ved hovedkontoret i Skive, hvilket i høj grad forkortede produktionstiden, fremhæves det. 

De fleste automobilproducenter lancerer i dag produktserier hurtigere end nogensinde før. Og Skive-virksomheden har etableret mandskab og produktionsfaciliteter til at hjælpe dem med det, hvad end der er tale om et behov for prototyper eller produktion, understreger firmaet.

En anden svensk-relateret nyhed for virksomheden er, at den netop har ansat Henrik Johnson velkommen som Technical Project Manager for det svenske marked.

Han har lang og international erfaring fra automotive og plastindustrien og arbejder fra Idé-Pro-kontoret centralt placeret i Gøteborg, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik