Teknovation Logo
robot

 
  • Lang Techniks opspændingsløsninger hos HSA omfatter både Langs Makro-Grip-skruestik og tilhørende Quick-Point-plader fra samme producent.

20. februar 2021, kl. 13:24 

Fynske aluminiumemner til det globale marked

teknovationNr. 2 - 2021   Det kræver hurtige omstillinger når HSA Systems ApS, Odense, skal fremstille aluminiumemner i varierende størrelse og stykantal til primært printudstyr. Vægtmæssigt ligger HSA Systems aluminiumemner fra 2 til 400 gram, og årligt producerer virksomheden både enkeltstyks og adskillige tusinde emner på sine CNC-maskiner. 


HSA Systems har aktuelt haft god gavn af et skifte til et Lang Technik Makro-Grip-opspændingssystem i firmaets spåntagende bearbejdning af aluminiumemner, leveret af nærtliggende KJV. Faktisk har opgraderingen sænket omstillingstiden med hele 90 procent, og samtidig, udbygget virksomhedens fleksibilitet.

Og netop det er vigtigt, for som på så mange andre områder er også produkttilpasninger og justeringer hyppige inden for fremstilling af aluminiumkomponenter til printudstyr. Konstant skal lønsomhed og konkurrencedygtig produktion være i fokus, så virksomheden kan imødekomme kravene til en smidig prototypeudvikling og effektiv kvalitetssikringsproces.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Produktivitetsgevinsterne skyldes blandt andet Langs patenterede bakke-hurtigtskift; Quick JawExchange System, som er garant både for hurtig omstilling, fleksibilitet og en høj gentagelsesnøjagtighed i bearbejdningen af fastspændte emner i varierende størrelse og antal.

Hertil benytter HSA Systems produkter som Night King 77- og Profilo 77-centrerskruestikke samt tilhørende Quick-Points 52 0-punktsplader.

Night King 77 centrerskruestikkene anvendes til opspænding for bearbejdning af de første fem sider (skrub- og sletbearbejdning) og efterfølgende opspænding i Profilo 77-centrerskruestikkene for bearbejdning af den sidste side (også skrub- og sletbearbejdning).

Læs hele den spændende artikel i Teknovation 2/2021 ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik