Teknovation Logo
robot

 
  • Aftalen om det ni-aksede Doosan Puma SMX3100ST Multitaskingcenter blev indledt i efteråret mellem ECM-produktionsdirektør Søren J. Christiansen, og Duroc-salgskonsulent Torben Lykke. Inden leverancen nåede yderligere et CNC-drejecenter at komme imellem, og siden er fulgt op med et vertikalt CNC-bearbejdningscenter, ligeledes fra Doosan.

20. februar 2021, kl. 13:48 

Hurtige leverancer når der skal udvides

teknovationNr. 2 - 2021   Duroc Machine Tool, der repræsenterer sydkoreanske Doosan, har via et stort Europalager adgang til hurtige maskinleverancer, når kapaciteten skal udvides. Det har aktuelt været en styrke i flere leverancer til ECM Industries A/S.


Det er nok kun undgået de færrestes opmærksomhed, at der for alvor er kommet CNC-maskiner fra Duroc Machine Tool ud at køre i de danske virksomheder de seneste år. Og netop evnen til hurtigt at levere har været afgørende for flere aktuelle leverancer hos ECM Industries A/S, fortæller virksomhedens produktionsdirektør Søren J. Christiansen i det aktuelle Teknovation - nr. 2/2021.

I slutningen af 2020 var der eksempelvis bud fra ECM Industries, der havde en kapacitetsudfordring, og søgte efter et vertikalt CNC-bearbejdningscenter.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I forvejen var virksomheden i dialog med Torben Lykke fra Duroc, i forbindelse med et par andre maskinleverancer, og derfor var det naturligt at forespørge.

Fra ECM-direktør Søren J. Christiansen fremlagde udfordringen torsdag eftermiddag til et Doosan DBM4500-center var installeret ved virksomheden gik der blot en arbejdsuge. Allerede på femtedagen ankom Bøjes Kran- & Maskintransport med, hvad Søren J. Christiansen selv kaldte en ”hård julepakke”, og Duroc-tekniker Henrik Petersen fik efterfølgende maskinen installeret og introduceret i produktionen, så den torsdag ugen efter var kørende.

Maskinen blev således leveret som "standard", udstyret direkte fra Doosan Europa-lageret ved Hamborg, og efterfølgende suppleret med Hexagons infrarøde Toolsetter og måleprobe samt to styk skruestikket fra Hilma, som Duroc-teknikeren havde med sig.

”Det tjener som et godt eksempel. Der er ikke mange, som kan tilbyde så kort leveringstid,” fastslår Søren J. Christiansen, som allerede i forrige uge producerede de første emner på maskinen, blot seks arbejdsdage efter den indledende dialog.

Som nævnt, så har ECM Industries på det seneste flere gange fået Doosan-maskiner ind i produktionen.
Inden det vertikale CNC-bearbejdningscenter havde virksomheden indgået aftale med Torben Lykke om levering af et komplekst CNC-drejecenter, i form af et Doosan Puma SMX3100ST.

Læs hele den spændende artikel i Teknovation 2/2021 ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik