Teknovation Logo
robot

 
  • 22. februar er det 100 år siden, at Valdemar Leth Christiansen etablerede Elektro-Isola.

19. februar 2021, kl. 08:12 

Elektro-Isola fejrer 100 år 22/2

Et 100-års jubilæum nærmer sig hos stadig familieejede Elektro-Isola, som 22. februar kan se tilbage på 100 aktive år med metal- og siden kompositbearbejdning som omdrejningspunkt.


Elektro-Isola blev 22. februar i 1921 stiftet af Valdemar Leth Christiansen, og lever i dag videre på de grundværdier som Valdemar Leth Christiansen oprindeligt indvævede i virksomhedens DNA. Det grundlæggende forretningsgrundlag fra 1921 var baseret på presning af plader og vikling af rør inden for termohærdende komposit til elektroteknisk og mekanisk anvendelse.

I dag er dette suppleret af præcisionsbearbejdning via CNC-maskiner og robotter, men grundværdierne er stadig de samme. Ordentlighed, godt købmandskab, medarbejderfokus og dedikation til altid at gøre det bedre, lever efter 100 år stadig hos Elektro-Isola, understreger bestyrelsesformand, tredje generation, Mads Leth Christiansen:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”For at gøre Elektro-Isola klar til fremtiden, så må vi se på, hvordan markedet udvikles fremadrettet. Her er en digitaliseringsdisciplin i dag nødvendig, uanset hvad du som virksomhed producerer. Grundværdier og virksomheds-DNA er essentielle for os, men det er også vigtigt for os at følge udviklingen og forny os på baggrund af netop vores værdier. På den måde vil vi udvikle virksomheden, så den er positioneret til at møde de krav, vi tror, er fremtiden. Vores mål er selvfølgelig, at Elektro-Isola skal være gearet til at imødekomme de næste 100 år. Historien forpligter jo, og det er vores ansvar, at 100 års hårdt arbejde og kompetenceopbygning bliver videreudviklet og varetaget med respekt for alle dem, der har bidraget til, at vi i dag kan fejre vores 100-års jubilæum”.

Ud over Mads Leth Christiansen omfatter tredje generation også broderen Nicolai Leth Christiansen og deres søster Ellen Leth Løkkegaard. De tre søskende, der alle har haft deres gang på fabrikken gennem deres opvækst, overtog i 2017 E-I Holding A/S (Moderselskab for Elektro-Isola A/S), der i god ånd blev spaltet mellem søskendetrioen og deres fætre.

Medarbejderne, kompetencerne og dedikationen bag Elektro-Isolas første 100 år, er i dag lige så meget i fokus, som da Valdemar Leth Christiansen stiftede virksomheden, forklarer Mads Leth Christiansen:
”Den virksomhed og de værdier vi har i dag, bygger på hårdt arbejde fra såvel tidligere som nuværende medarbejdere. Vi må ikke miste de historiske kompetencer, vi har tilegnet os. I stedet skal vi tilføre nye kompetencer og udvikle os på baggrund af det stærke fundament, vi har fra de sidste 100 års arbejde. Det er et stort ansvar og privilegie at få sådan en virksomhed overdraget, og ingen af de mange personer, der har bidraget til udviklingen af Elektro-Isola, er glemt”.

For Mads Leth Christiansen er det også tydeligt, at netop medarbejderne og arbejdsmiljøet har en helt særlig status hos Elektro-Isola:

”Elektro-Isola har altid været kendetegnet ved, at folk bliver ved med at arbejde her længe. I år fejrer vi ikke kun virksomhedens 100-års jubilæum, men vi har også æren af at fejre vores 40-års jubilar nr. 40! Vi gør vores ypperste for at varetage medarbejdernes bedste, og i familien kigger vi derfor ud mod de næste 100 år for Elektro-Isola som familieejet virksomhed, så længe vi i familien fortsat kan bidrage positivt til medarbejdernes og virksomhedens udvikling”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik